4 componenten

[ Home ] [ Terug ] [ Contact ]

Cosmetische acupunctuur bestaat uit een vier onderdelen:

1. Acupunctuur en 2. Tui-na gezichtsmassage

Hiermee wordt:
  • Onderliggende zwaktes opgespoord en behandeld. (Als de darmen bijvoorbeeld niet goed werken heeft dat invloed op Uw gezicht)
  • Collageen gestimuleerd.
  • Aangezichtsspieren versterkt.
  • Ontspanning gegeven

3. Voedingsadviezen

Op basis van de voedingsmiddelen die je dagelijks consumeert ontwikkelen zich je huid, haren, nagels en tanden. Uit deze voedingsmiddelen neemt het spijsverteringsstelsel diverse bestanddelen op die vervolgens door de bloedsomloop worden getransporteerd naar de lichaamsdelen die deze voedingsstoffen nodig hebben. Ook worden gifstoffen afgebroken door je organisme. Dit proces is noodzakelijk want je cellen hernieuwen zich voortdurend. Hoe efficiënter deze opname en afgifte gebeuren, hoe beter je eruitziet.
Om er goed uit te zien heeft je lichaam de juiste bouwstenen nodig. Wanneer je de essentiële voedingscomponenten voor je huid kent, zul je begrijpen waarom deze stoffen zo belangrijk zijn. Bij de cosmetische acupunctuur krijgt U een werkboek mee dat gaat over cosmetische voeding. Ook krijgt U persoonlijk voedingsadvies.

4. Huidverzorging

Reiniging van de huid : Veel huidproblemen ontstaan doordat de huid onvoldoende of verkeerd wordt gereinigd. Wil de huid gezond blijven, dan moet deze op de juiste manier worden schoongemaakt. Ik heb reinigingsmelk, gezichtslotion en gezichtsmaskers samengesteld op natuurlijke basis en voor de verschillende huidtypen.
Voeden van de huid : Een goede dag en nachtcrème is ook belangrijk voor herstel van de huid bij huidproblemen en om veroudering tegen te gaan. Deze heb ik ook zelf samengesteld.