Reacties

[ Home ] [ Terug ] [ Contact ]

Charlotte : Na het proberen van verschillende alternatieve geneeswijzen ben ik in 2005 op advies van een vriendin bij Marie-Christine terecht gekomen. In eerste instantie leek het mij onprettig vanwege de naalden. Gelukkig kwam ik er al snel genoeg achter dat de naalden pijnloos zijn en Marie-Christine tevens Japanse acupunctuur kan gebruiken zonder naalden. Ik heb een druk leven en ik zocht meer balans in mijn lichaam. Ik kwam er terecht voor het behandelen van vaginale klachten en een zeer onregelmatige cyclus. Dit verbeterde na een aantal behandelingen. Nu krijg ik gemiddeld 6x per jaar een behandeling voor bijvoorbeeld; in balans te blijven, hooikoorts, ontspanning en rugpijn. Tijdens de behandeling geeft Marie-Christine voedingsadviezen, heeft ze altijd veel interesse en geeft ze fijne hoofdmassages. Naast de effectieve acupunctuur is het prettig om bij een hartelijke en mooie persoonlijkheid een behandeling te krijgen.

Heleen : Jarenlang heb ik last gehad van chronische verkoudheid. Mijn neusslijmvlies zwol hevig in heel korte tijd en dit kon maanden aanhouden. Van de dokter had ik een neusspray gekregen die ook bij hooikoorts wordt gebruikt. Dit werkte, maar ik wilde dit niet blijven gebruiken (bijwerkingen). Na 2 behandelingen bij Marie-Christine ben ik al jaren klachtenvrij. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Linda : “Vanavond krijg ik een cosmetische acupunctuur behandeling.” , vertelde ik mijn collega. “Is dat met naaldjes en doet dat pijn?”, was haar eerste reactie waarbij ze een gezicht trok alsof het erg onaangenaam moest zijn. Lachend zei ik tegen mijn collega, “Nee hoor, Als ik morgen kom zijn al mijn rimpels weg”. Regelmatig ga ik naar de schoonheidsspecialiste om mijn huid te laten verzorgen en mezelf gewoon te verwennen op een ontspannen uurtje. Ik was dan ook benieuwd hoe een cosmetische acupunctuur behandeling zou zijn. Daarnaast was ik al vaker bij Marie-Christine geweest om andere redenen en al mijn behandelingen zijn pijnloos geweest. Marie Christine heeft goede alternatieven voor als je geen voorkeur voor naaldjes hebt. Voor mij was de cosmetische acupunctuur behandeling in één woord genieten en helemaal af. In het bijzonder de hoofdhuidmassage is super. Hier kan de schoonheidsspecialiste niet tegen op. Niet alleen de methodiek is anders maar ook de uitwerking op je gezicht. Mijn gezicht voelt aangenaam aan, alsof er een goede doorstroming is. Ik heb de hele week geen last gehad van kou in mijn gezicht. Marie-Christine heeft het gewoon in de vingers en ze heeft een speciale touch. Daarnaast heeft ze echt persoonlijke aandacht voor je. Mijn eerste indruk van Marie Christine was dat ze en bescheiden vrouw is met een warme persoonlijkheid. Deze indruk is nu a angevuld met bewondering voor o.a. de vele vakkennis die ze heeft opgebouwd. Je kunt aan haar merken dat ze niet alleen wil weten wat ze doet maar ook waarom. Daarmee komt ze steeds verder en verder. De schoonheidsspecialiste heeft zo haar eigen kwaliteiten die mooi naast de kwaliteiten van Marie Christine kunnen bestaan. En zijn nu al mijn rimpels weg? Weg is overdreven maar er is wel wat veranderd!